SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - AUGUSTUS 2020

Wij hopen dat u, ondanks de beperkingen, toch hebt genoten van een fijne zomervakantie. Het nieuwe jaar zal Covid-19 onze aandacht en zorg blijven vragen. Ook dit schooljaar zullen wij u weer, zo vaak als nodig, informeren over nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19 wanneer dit gevolgen heeft voor het onderwijs op onze scholen. In deze informatiebrief hebben wij de huidge maatregelen voor u op een rijtje gezet.

De link naar Mijn School is:https://11hf00.mijnschool.nl/mijnschool/index.html