Gepubliceerd op: , door: SOOOG

Het vakantierooster 2021-2022 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.

Vakantieoverzicht 2021-2022 (PDF)

SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - januari 2021

De lockdown wordt, zoals we gisteravond in de persconferentie hebben gehoord, met drie weken verlengd. Onze scholen blijven voorlopig dus nog gesloten. Dit is wederom een ingrijpend besluit voor iedereen: kinderen, ouders en leerkrachten. Het vraagt van ons allen veel en met elkaar kunnen we op deze manier er wel voor zorgen dat het virus zo weinig mogelijk kans krijgt zich te verspreiden.