SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - AUGUSTUS 2020

Gepubliceerd op: , door: SOOOG

Wij hopen dat u, ondanks de beperkingen, toch hebt genoten van een fijne zomervakantie. Het nieuwe jaar zal Covid-19 onze aandacht en zorg blijven vragen. Ook dit schooljaar zullen wij u weer, zo vaak als nodig, informeren over nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19 wanneer dit gevolgen heeft voor het onderwijs op onze scholen. In deze informatiebrief hebben wij de huidge maatregelen voor u op een rijtje gezet.

De maatregelen waarmee we het afgelopen schooljaar eindigden, blijven ook van kracht in het nieuwe schooljaar. In onderstaande brief treft u de belangrijkste maatregelen aan en een link naar de geldende protocollen en informatie van de Rijksoverheid.

Wij hopen met elkaar dat dit een mooi en vooral gezond schooljaar voor iedereen wordt en de scholen open kunnen blijven.

Start van het nieuwe schooljaar. (PDF)

De link naar Mijn School is:https://11hf00.mijnschool.nl/mijnschool/index.html

Vakantierooster 2019-2020