Gepubliceerd op: , door: OBS Futura

Vakantieoverzicht 2022-2023

De vakanties van schooljaar 2022-2023 zijn bekend.

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst goed tegemoet kunnen zien en daar zijn we heel trots op. Omdat alle kinderen in onze regio, ook in deze tijd, recht hebben op het allerbeste onderwijs en de allerbeste opvang.

Directeur (interim):  Annet Wortelboer